ZŠ Červená Voda
Navigace: Novinky » Archiv » Den otevřených dveří 2013
Škola v obraze

Den otevřených dveří 2013

24.9.2013 20:38

V neděli 22.9.2013 v den tradiční pouti v Červené Vodě jsme se rozhodli uspořádat Den otevřených dveří v naší škole. Chtěli jsme se pochlubit novými stavebními úpravami, dovednostmi žáků a profesionalitou pedagogů a zaměstnanců školy.

Technickému vybavení dominoval nejen nový prostor pro „letní“ mateřskou školu a v současnosti 3. oddělení školní družiny, ale také nová třída pro výuku informatiky a zejména interaktivní tabule, na kterých si mohli návštěvníci vyzkoušet svoje znalosti a dovednosti. Žáci předvedli dynamické ukázky z chemických pokusů, tělesné a hudební výchovy. Někteří se osvědčili v roli průvodců školním labyrintem. Pedagogové si připravili fotografické a filmové prezentace, milá byla ukázka historického vývoje učebnic, zejména pak slabikáře pro první třídu. Novým prostorem se pochlubila i školní jídelna, kde bylo k dispozici malé občerstvení.

Rádi bychom z této akce vytvořili malou tradici. O pouti k nám přijíždí spousta rodáků a samotná prohlídka školy je pro ně i místní obyvatele možností zavzpomínat na školní léta.

Luděk Bílý – ředitel školy

video   foto

Novinky
Základní škola a mateřská škola Červená Voda 341, PSČ 561 61, Ředitelna, hospodářka a sborovna: 465 626 220,
Školní jídelna: 465 626 380, E-mail: reditel@cvvoda.cz