ZŠ Červená Voda
Navigace: Novinky » Archiv » Akademie 2015
Škola v obraze

Akademie 2015

18.6.2015 22:52

    Máme rádi zvířata…. zaznělo v pátek 12.6.2015 sálem kina v Červené Vodě.  Nadešel „den D“,  kdy žáci I. stupně všem svým kamarádům, spolužákům, rodičům, prarodičům, tetičkám a strýčkům…mohli předvést své písně, tanečky a scénky s jediným společným tématem – ZVÍŘÁTKA.

    Na pódiu se objevil vlk a kuřátka, pyšný páv, zvířátka z Večerníčků – Bob a Bobek, krysáci, koťata i celá ZOO Žofky Orangutanové nebo ZOO s mimozemskými zvířaty. Přitančila a zarecitovala zvířátka z farmy, přilétly vosy s beruškou. Jak si umí prozpěvovat a tančit předvedla zvířátka z lesa i s hajným. Mravenci prozradili, jak to vypadá u nich na pasece. Diváci mohli zhlédnout zdramatizované bajky a na závěr zvířátka všem přítomným připomněla, jak jsou milá, důležitá, užitečná …  a připojila velkou prosbu, abychom i my, lidé, nezapomněli chránit životní prostředí.

    Celému představení předcházely týdny příprav, nacvičování, vyrábění kulis, masek a různých doplňků. Časově (často i psychicky :-D) náročné období nacvičování bylo zakončeno téměř dvouhodinovým vystoupením a odměněno srdečným smíchem a potleskem publika. Díky skvělým výkonům dětí a pomoci některých rodičů (výroba kostýmů, kulis, rekvizit) se celá akademie vydařila.    

     Co víc si přát? Snad jen tu čistou přírodu a krásné léto!!!

                                                                   Mgr. M. Dvořáčková, Mgr. E. Jetmarová, Mgr. S. Kopecká

Novinky
Základní škola a mateřská škola Červená Voda 341, PSČ 561 61, Ředitelna, hospodářka a sborovna: 465 626 220,
Školní jídelna: 465 626 380, E-mail: reditel@cvvoda.cz